Parturi-Kampaamo FireHead Oy Kerava Kauppakaari 6
 

                    Parturi Kampaamo Fire Head
Kauppakaari 6, 04200 Kerava, puh: 09-275 2995

 
 

TIETOSUOJASELOSTE



Tietosuojaseloste: Fire Head Oy

Päivämäärä: 1.1.2024

Rekisterin nimi: ajanvarausrekisteri

Rekisterinpitäjä
Yrityksen nimi: Fire Head Oy
Y-tunnus: 1563022-4
Osoite: Kauppakaari 6 04200 Kerava
Puhelinnumero: 092752995
Sähköposti: misut@firehead.fi
Toimipisteiden lukumäärä:1

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Nimi: Yrittäjät
Osoite: Kauppakaari 6, 04200Kerava
Puhelinnumero: 092752995
Sähköposti: misut@firehead.fi

Rekisterin käyttötarkoitus
- Kerättäviä henkilötietoja käytetään ajanvaraukseen, asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
- Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
- Asiakkaan tunnistaminen ja käyttöoikeuksien hallinta.
- Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin asiakkaan luvalla

Rekisterin käyttäjät
- Yrittäjä / yrittäjät
- Ajanvarauspalvelun yläpitäjä
- Rekisteristä vastaava henkilö huolehtii siitä, että yrityksessä työskentelevä henkilöstö on perehdytetty tietosuojaohjeistukseen ja osaa käsitellä rekisteriä tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisteri on
- Sähköinen Ostettu ohjelmisto; ohjelmiston tarjoaja Aika24

Rekisterin tietosisältö
- Etunimi
- Sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Markkinointiluvat ja -kiellot
- Käyttäjätunnus
- Salasana
- Kieli: Suomi

Säännönmukaiset tietolähteet
Tietoja kerätään:
- Henkilöltä itseltään
- Asiakaspalvelijan keräämänä asiakaspalvelutilanteesta (esim. hiusten- ja ihonhuolto)
- Arvonnoista

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Eu:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
- Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

  Evästeiden (cookies) käyttö
Palvelussa ei käytetä evästeitä.

Rekisterin suojaus
- Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
- Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla
- Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin
- Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin
- Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Tarkastus ja kielto-oikeus Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.
- Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle rekisterissä mainittuun osoitteeseen
- Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, yllä mainitussa osoitteessa.
- Tiedot poistetaan henkilön niin pyytäessä (unohdetuksi tuleminen).
- Tietoja päivitetään asiakkaan siitä pyytäessä (esim. sähköpostiosoite tai puhelinnumero)

Rekisterin ajantasainen ylläpito
Kuinka rekisterin ylläpitäjä huolehtii rekisterin ajantasaisuudesta, kuten vanhentuneiden tietojen poistamisesta ja korjaamisesta?
- Päivittämällä asiakkaan tiedot asiakaskäynnin yhteydessä tai tarvittaessa

 

Parturi Kampaamo Fire Head Keravan toimipiste sijaitsee osoitteessa
Kauppakaari 6, 04200 Kerava
Keravan puhelinnumeromme on puh: 09-275 2995
Keravan Nettiajanvaraus https://aika24.fi/ajanvaraus/20305

Haluatko tiedustella jotain? Lähettää palautetta?
Täytä palautelomake ja anna yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

Tietosuojaseloste

© Firehead Oy 2024. Kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuslain nojalla.
Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman
tekijänoikeuden haltijan kirjallista lupaa.